понеділок, 10 серпня 2015 р.

Захист прав членів комітетів конкурсних торгів

20 серпня 2015 року у м. Київ пройде тренінг семінар, присвячений питанням правового захисту прав та інтересів членів комітетів конкурсних торгів.
Організатором події виступає ДП "Зовнішторгвидав". До участі в події запрошено фахівців Департаменту внутрвшньо-фінансового контролю та аудиту КМДА. Заявки на участь приймаються до 17.08.2015. Подробиці: http://vdz.ua/ua/view-news/id-novini-derjavnih-zakupivel-46.htm .
Зі свого боку наголошуємо на актуальності питання юридичного та фізичного захисту членів ККТ від протиправних дій правоохороних та контролюючих органів, недобросовісних учасників та від впливу начальників на прийняття рішень комітетом.
Не заперечуючи того, що нерідко посадові особи ККТ відчайдушно намагаються задовольнити корупційні прагнення свого начальства, свідомо підіграють придворним учасникам, вважаємо, що боротьба з коррупцією у сфері державних закупвель приречена на поразку без ефективного захисту осіб, які уповноваженні приймати рішення під час проведення торгів. Вважаємо, що основну роль у здійсненні такого захисту повина відігравати не тільки держава, а й суб'єкти громадянського суспільства.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу