четвер, 13 серпня 2015 р.

33 тиждень. Огляд оголошених торгів.

На цьому тижні було помітно пожвавлення активності замовників, які оголосили про проведення 22-х процедур закупівель.
Військова частина 2289 закуповує широкий спектр обладнання для радіотехніки. Також цим замовником оголошено торги на закупівлю 850 тон авіаційного пального. 600 тон планується отримати за місцем рощташування замовника в м. Олександрія, а 250 тон повині бути поставлені на території аеропорту "Київ-Жуляни". Кінцевий строк подачі пропозицій - 14.08.2015 р.
Ще одні авіатори, Кіровоградська льотна академія, закуповують моторне паливо у кількості 14,6 т. Торги проводяться за процедурою запиту цінових пропозицій, розкриття пропозицій відбудеться 26.08.2015.
Головне управління ЖКГ Кіровоградської міськради планує закупити роботи з ремонту тротуару по пр. Правди. Процедура закупівлі - відкриті торги. Розкриття пропозицій - 10.09.2015. На цю дату цим же замовником запланована закупівля робіт по ремонту проїзжої частини по вул. Костромській.
Територіальне управління ДСА України закуповує послуги з ремонту та обслуговування офісної техніки судів області за процедурою ЗЦП. Незважаючи на обширну географію надання послуг, розбивка на лоти не передбачена. Крім того, в оголошенні про закупівлю відсутня специфікація, відповідно до якої свої пропозиції повинні подавати учасники. На нашу думку, ці дві обставини вказують на те, що процедура закупівлі проводиться виключно з формальних міркувань і не має на меті створити конкуренцію при закупівлі та не має на меті економію державних коштів.
На цьому тижні було оголошено про проведення шістьох переговорних процедур. В усіх випадках предметом закупівлі був природній газ.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу