четвер, 13 серпня 2015 р.

33 тиждень. Результати торгів.

На 33-му тижні замовниками Кіровоградської області оголошено про результати 19 торгів, 9 з яких закінчились безрезультатно, 3 - результати переговорної процедури закупівлі.
Військова частина 2289 закупить авіаційного палива у кількості 250 тон на загальну суму 5,7 млн. грн. Переможцем торгів стало ТОВ "Компанія Біоенерго" з Олександрії. Ціна за тону пального в пропозиції переможця склала 22770 грн.
Місяць назад Міністерство оборони України уклало контракти на закупівлю авіаційного палива. Ціна палива в найдорожчий з акцептованих пропозицій склала 20490 грн./т. Отже ціна на паливо за "Олександрійським контрактом" на 10% вища від ціни, за якою закуповується Міноборони. Вітаємо компанію Біоенерго з укладанням вигідного контракту.
На двох торгах із закупівлі робіт по ремонту доріг, що проводило Управління ЖКГ Кіровоградської міськради, обішлось без сенсацій. Перемогу з результатом майже 8 млн. грн. отримала добре відома в Кіровограді і перевірена компанія МАМ-сервіс. Переможець торгів відремонтує вулиці Попова і Пашутинська в обласному центрі.
Новоукраїнська центральна районна лікарня закупить 485 тон вугілля у місцевого ТОВ "Сатурн" на загальну суму 1,7 млн. грн. Ціна переможця за тону вугілля склала 3480 грн. Тижднем раніше УДПС в Донецькій області закупило вугілля марки ГР 0-200 по ціні 1400 грн./т.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу