четвер, 24 вересня 2015 р.

Prozorro визнає проблеми з недобором учасників в торгах

На сторінці Системи електронних державних закупівель Prozorro оприлюднено повідомлення з закликом до бізнесу приймати активну участь у торгах в цій системі.
"БІЗНЕС!!! АУУУ, ТИ нам потрібен!! Долучайте своїх друзів, і нехай друзі долучають друзів і т.д. Це ДУЖЕ важливо!" - сказано у повідомленні.
Після кількомісячних запевнянь МЕРіТ, що система прогресує і дає надзвичайно вражаючі показники, що певною мірою дисонувало з тією картиною, що спостерігали ми, сподіваємось, що уповноважений орган таки визнає існуючі проблеми і займеться вирішенням актуальних проблем у сфері державних закупівель.
"Бізнес не хоче йти в держзакупівлі. I це проблема на сьогодні, особливо для міністерств та державних підприємств, які є піонерами користування Система електронних державних закупівель ProZorro. Про це ми сьогодні говорили на черговому заході, присвяченому реформі" - пише на своїй сторінці Дар'я Черкашина, керівник відділу нових проектів Prozorro.
На думку пані Черкашиної, проблема викликана тим, що "стара система відштовхувала підприємців роками". Погоджуємось з такими висновками, але вважаємо їх невичерпними, а скоріш - суб'єктивним виправданням провалу реформи, яка мала стати за задумом творця грандіозною. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу