четвер, 17 вересня 2015 р.

Кіровоградська міліція проявляє інтерес до місцевих шляховиків

Кіровський районний суд м. Кіровоград виніс ухвалу по кримінальній справі № 404/5998/15-к, якою надав дозвіл на тимчасовий доступ до документів, стосовно процедури державної закупівлі, яку проводило Головне управління ЖКГ Кіровоградської міськради.
Слідчим слідчого відділу УМВС України в Кіровоградській області було внесено відповідне клопотання, в якому зазначалося:
"Необхідність надання тимчасового доступу до речей і документів слідчий повязує з розслідуванням кримінального провадження №12015120020007010, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 31.07.2015 року, за фактом виявлення злочинів у сфері державних закупівель, протидію незаконному розподілу, розкраданню та нецільовому використанню бюджетних коштів та відповідно до яких отримано інформацію щодо порушень чинного законодавства під час розпорядження бюджетними коштами службовими особами головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради та посадовими особами МП «Діск» в ході виконання робіт по капітальному ремонту тротуару по вул. Костромський від вул. Залізничної, 2-ої до вул. Антонова у місті Кіровограді в жовтні 2014 року, тобто за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України".
Неспадівано. Вражені.
Ми неодноразово згадували МП Діск в своїх оглядах. Компанія не часто отримує підряди, але постійно складає конкуренцію іншому більш фартовому учаснику - МАМ-Сервіс, який, судячи з усього, також тепер відчуває проблеми з правоохоронними органами.
Довідково про компанію. Зареєстрована 23.01.2003. Засновником, власником та керівником підприємства є Сергій Миколайович Желуденко. Статутний капітал компанії складає нуль гривень нуль копійок. Зареєстрована компанія за адресою м. Кіровоград, вул. Антонова, 34/9. Ідентифікаційний код: 32324798. Серед видів економічної діяльності компанії не значиться ремонт автомобільних доріг. Проте є такі:
Код КВЕД 46.90 Неспеціалізована оптова торгівля;
Код КВЕД 47.78 Роздрібна торгівля іншими невживаними товарами в спеціалізованих магазинах;
Код КВЕД 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель (основний).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу