вівторок, 15 вересня 2015 р.

Кіровоградська компанія помічена на "мутних" вугільних торгах на Херсонщині.

ТОВ «Вугільна компанія центр» з Кіровограду виграла торги на постачання вугілля, яки проводила КУ «Фінансово-господарська група з обслуговування закладів та установ освіти» Голопристанської райради Херсонської області. Про це повідомляє бюро "Наші Гроші".
Особливо пікантного присмаки перемоги додає та обставина, що на цих торгах була відхилена найдешевша пропозиція, яку подало ТОВ «Облтопвугілля». Відхилена ця пропозиція була не через якісь вагомі причини, а, на думку НГ, яку поділяємо і ми, через безглузду вимогу підтвердити документально, що вугілля було видобуто на підконтрольній Україні території.
"Неправомірність вимоги конкурсного комітету полягає у тому, що райрада купувала вугілля антрацитових марок АМ і АС. А вони добуваються зараз виключно на території Донбасу, окупованого російськими терористами" - повідомляють НГ.
Кіровоградське ТОВ «Вугільна компанія центр» в липні 2014 року заснували Ольга Майданік та Юрій Коваленко. Єдиним конкурентом на торгах було кіровоградське ТОВ «Євроальянс ЛТД» Олега Павленка. Фірма була створена в листопаді 2014 року, ВДЗ не містить даних про отримання нею державних замовлень.
Ми вже повідомляли, що ТОВ «Вугільна компанія центр» була фігурантом судової справи за позовом органів прокуратуру щодо скасування результатів торгів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу