пʼятниця, 4 вересня 2015 р.

36 тиждень. Анонс торгів.

Наступ осені відзначився на підвищенні активності замовників Кіровоградського регіону. На 36-му тижні було оприлюднено 17 оголошень про початок торгів, 6 з яких за переговорною процедурою (у всіх випадках - закупівля газу).
Продовжує скуповуватись в/ч 2289. Цього разу авіатори мають намір придбати шини та колеса для авіаційної техніки.
Знам"янська ЦРЛ повторно спробує провести процедуру на закупівлю хліба у кількості 8505 кг. Попередня спроба виявилась невдалою через відсутність необхідної кількості учасників. На цю закупівлю лікарня планує витратити 80 тис. грн.
ДП "Компаніївське лісове господарство" оголосило про намір придбати 16 тон моторного палива. Для цих потреб замовник передбачив 297 тис. грн. Закупівля відбувається за процедурою запиту цінових пропозицій.
Колеги компаніївців зі Світловодська мають намір придбати автівку. Вибагливий замовник достатньо чітко описав в оголошенні, яке саме авто йому до смаку: ВАЗ 212140-010-40. При цьому забувши дописати "або еквівалент". Дрібний недолік, який може коштувати замовникові багато даремно витрачених нервів. Запланована вартість закупівлі - 250 тис. грн.
ДП "Олександрівське лісове господарство" також планує закупити автівки російскої розробки: ВАЗ 21214 «Нива» та УАЗ 39094 «Фермер». Запланована вартість закупівлі становить 250 і 370 тис. грн. відповідно. І в цих двох оголошеннях замовник забув зробити допис "або еквівалент".
Перлиною тижня стали торги, оголошені Службою автомобільних доріг в Кіровоградській області. Якщо торги із закупівлі робіт по поточному ремонту штучної споруди, на які замовник має намір витратити майже 300 тис. грн., не викликають у нас збентеженності, то процедура закупівлі послуг з поточного ремонту та утримання доріг викликає у нас не аби який інтерес. По-перше, на ці заходи замовник має намір витратити 24,4 млн. грн. По-друге, ринок дорожньо-ремонтних робіт в регіоні переживає ренесанс, за яким ми пильно слідкуємо. Чим завершаться ці торги, ми обов"язково проінформуємо наших читачів. Процедура розкриття пропозицій запланована на 29 вересня. Слідкуйте за оновленнями.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу