неділя, 13 вересня 2015 р.

37 тиждень. Відмінені торги.

Звертаємо увагу підприємців Кіровоградщини на торги, які не відбулися через відсутність конкуренції. На 37-му тижні було оприлюднено 8 оголошень про те, що торги не відбулись.
Кіровоградська дирекція УДППЗ "Укрпошта" не змогла придбати паливні брикети у кількості 260 тон. На цьому тижні замовником вже розпочато повторну процедуру закупівлю.
Жодної пропозиції не надійшло на торги із закупівлі 200 тон вугілля, яке планувала придбати Ульяновська центральна районна лікарня Кіровоградської області.
Не змогла придбати апаратуру для летальних апаратів Військова частина 2269 з Олександрії. 2,75 млн. грн. залишились невикористаними.
ПАТ "Кіровоградгаз" не змогло придбати 15 т карбіду кальція. Сума передбачена на закупівлю складає 345 тис. грн. Це саме підприємство не змогло придбати сортимен автомобільних ших на суму 470 тис. грн. Можливою причиною останнього провалу із закупівлею ми вбачаємо розміщення оголошення не в тому розділі, в якому оголошення могли б знайти потенційні учасники.
Державне підприємство "Чорноліське лісове господарство" не отримало жодної пропозиції на торгах із закупівлі трактору. На нашу думку, скасування торгів із закупівлі такого тривіального предмету закупівлі свідчить про те, що (а) замовником не докладено достатньо зусиль для пошуку учасників, (б) портал "Державні закупівлі" не розглядається постачальниками цього виду продукції, як джерело інформації про збут своєї продукції, (в) державне замовлення не є привабливим для постачальників, як канал збуту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу