середа, 26 серпня 2015 р.

35 тиждень. Результати торгів.

На 35-му тижні замовниками Кіровоградської області було оприлюднено 4 оголошення про результати торгів.
Департамент ЖКГ Кіровоградської ОДА уклав угоду з ПП "ВТ Кіровоград-Трансгазбуд". Компанія проведе реконструкцію системи стічних вод в м. Знам"янка. Сума контракту сладає 1,479 млн. грн. На торги було подано 5 пропозицій. Такий рівень конкуренції привів до 37% економії коштів. І хоча в результаті розгляду були відхілені пропозиції 3-х учасників, перемогу святкував учасник з найменшою ціною пропозиції. Окрім переможця, до оцінки було допущено пропозицію ТОВ "Арталекс".
До уваги підприємців! Віддділ освіти Голованівської РДА знов відчуває труднощі із закупівлею продуктів харчування. Цього разу освітяни недобрали необхідної кількості учасників на торгах із закупівлі м"са (свинини). Навіть запланована ціна за кілограм у 85 грн. не спокусила місцевих м"ясників спробувати свої сили у торгах. Проте на торгах цього замовника із закупівлі вугілля була достатня конкуренція, яка виплила в 27% економію. На торги було подано 4 пропозиції, обійшлось без відхилення пропозицій, і перемогу святкував переможець з найменшою ціною пропозиції. Загалом до закладів освіти Голованівського району буде поставлено 667 т вугілля.
Знам"янській ЦРЛ довелось відмінити торги на закупівлю хліба. На участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу