середа, 19 серпня 2015 р.

34 тиждень. Огляд оголошених торгів.

На цьому тижні замовниками Кіровоградської області було оголошено 6 процедур закупівель. Лише один замовник (Голованівський лісгосп) наважився провести конкурентну процедуру закупівлі. "Лісники" мають намір придбати сільськогосподарський трактор і витратити на цю закупівлю 465 тис. грн. Інші п"ять торгів розпочато і завершено за переговорною процедурою.
Найбільш активним замовником виявилась Кіровоградська регіональна філія ДП "Центр державного земельного кадастру", яка провела три неконкурентні процедури закупівлі, які здатні вразити своїми результатами найдосвідченіших фахівців. Предметом закупівлі всіх трьох процедур були товари, які умовно можна об"єднати в одну товарну групу - "канцтовари". Приводом для закупівлі офісного приладдя шляхом переговорної процедури стало те, що на участь у всіх торгах двічі було подано менше двох пропозицій. Відсутність конкуренції серед постачальників в Кіровограді змусила замовника шукати постачальника в Києві - саме там зареєстровано переможця торгів компанію "Український папір". Незважаючи на відсутність конкуренції замовнику вдалось проявити просто дивовижну переконливість на переговорах: економія коштів становила від 50% до 62%.
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ДСНС та Новомиргородський ЦПМСД без видимих ускладнень уклали договори на постачання газу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.

Архів блогу